L’Espai Jove de Puçol acull la primera trobada d’associacions de comerç de l’Horta Nord

622

El Consorci Pactem Nord i FACENORD (Federació d'associacions de comerç i empreses de l'Horta Nord) preparen una nova trobada entre associacions, entitats dedicades al comerç de proximitat i els propis comerços de l’Horta Nord.

La Trobada d’associacions de comerç de l'Horta Nord tindrà lloc Puçol el diumenge 17 de novembre. La trobada tindrà una sèrie de ponències formatives i motivacionals, a més de diferents activitats lúdiques, amb l'objectiu de donar visibilitat i reforçar el treball que dia a dia desenvolupen les entitats i associacions de comerç local per a potenciar aquest sector econòmic.

Aquesta primera trobada a l’Horta Nord posarà en valor el comerç de proximitat (www.proximosati.es). Així mateix, en aquest acte es farà lliurament de diversos reconeixements a diferents comerços de l’Horta Nord: entre ells al comerç més antic, al més innovador, a l'emprenedoria i als comerços impulsors de la igualtat entre dones i homes.

Ja han confirmat la seua participació: Associació de comerciants i empresàries d'Almàssera, Comerciants de Bonrepòs i Mirambell, Empresaris de Burjassot, Associació de comerciants de Foios, Associació de comerciants de Godella, Associació de comerciants de Massmagrell, Meliana agrupació de comerciants i profesionals, Associació de comerciants de Montcada, Comerços associats de Museros, Multipaterna, Comerciants Associats de la Pobla de Farnals, Associació d'empresaris i profesionals del Puig, Associació de comerciants i empresaris de Puçol (l’ACEP) i Associació local de empresaris i comerços de Rafelbunyol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.