Obert el termini de presentació d’original per al I Premi Internacional de Novel•la Gràfica de La Pobla de Farnals

614

La Pobla de Farnals comptarà amb un concurs que té com a objectiu posicionar a la localitat en l’àmbit literari i artístic a escala internacional, com ja va avançar Hortanoticias.com. Es tracta del I Premi Internacional de Novel·la Gràfica La Pobla de Farnals, promogut per l’Associació per a la Promoció i Desenvolupament Col·lectiu Platja Pobla de Farnals (APYDEC) junt amb l’Ajuntament.

Esta iniciativa naix amb la idea de crear un concurs que es convertisca en una acció de llarga trajectòria, que promoga la creació artística i literària, concretament, lligada a la modalitat del còmic. El concurs oferix un doble guardó que contempla un premi econòmic de 4.000 euros i l’edició de 300 exemplars de l’obra guanyadora.

La convocatòria està oberta fins al 14 de setembre de 2018 i podran optar al premi autors i autores de qualsevol nacionalitat que presenten una obra original de temàtica lliure escrita en castellà, valencià o anglès i que no haja sigut premiada en un altre concurs prèviament.

Cada participant haurà d’enviar per correu electrònic a premicomic@lapobladefarnals.es la seua proposta amb un mínim de 16 pàgines acabades a una sola cara, numerades, al costat d’una sinopsi de la resta de la novel·la que no supere les tres pàgines d’extensió. El material anirà signat amb un pseudònim, encara que en el correu electrònic hauran de constar les dades personals (nom, adreça postal i un telèfon de contacte), a més del DNI, NIE o número de passaport.

Una vegada tancat el termini d’admissió d’obres, un jurat integrat per professionals del sector de la il·lustració, especialistes en literatura i membres de l’organització es reunirà per a valorar els treballs i comunicarà el veredicte en desembre de 2018.

La persona guanyadora del concurs es compromet a entregar la novel·la acabada abans del 29 de març de 2019, amb una extensió final d’entre 72 i 100 pàgines. Tal com han anunciat des de l’organització, la novel·la premiada es publicarà a mitjan 2019 i s’organitzarà un acte en el municipi per a presentar-la públicament. Dels 300 exemplars editats, 100 seran entregats a l’autor o l’autora del llibre guanyador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.