Podem Alboraia organitza la neteja de la plaja i desembocadura del barranc del Carraixet

17 lecturas

Al voltant de 40 veïns i veïnes d'Alboraia, i de poblacions pròximes, es van acostar ahir a l'Ermita dels Peixets per a participar en una jornada lúdica, organitzada per PODEM Alboraia, centrada en la neteja de la platja en la desembocadura del Barranc del Carraixet i els seus voltants.

Els participants en la neteja de la platja/ Foto: Podem Alboraia

Com va comentar el Portaveu de PODEM Alboraia, Alberto Bolinches, “no és casualitat trobar-nos en este punt, on conflueixen les platges, La Mar Mediterrània i el nostre barranc del Carraixet, que discorre envoltat d'horta en pràcticament tot el seu recorregut. No és casualitat que tots estos espais estiguen amenaçats per ampliacions de ports, plans de desenvolupament, abocaments, projectes de corredors, carreteres, túnels i altres actuacions basades en un paradigma obsolet i totalment incompatible amb l'emergència climàtica ja declarada per la Generalitat Valenciana”.

En un matí assolellat, gaudint d'un ambient festiu, i respectant sempre les mesures de seguretat corresponents, es van recollir mes de 25 bosses de fem amb diferents residus que sens dubte, hagueren acabat en la mar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí