Alboraia, el PGOU i la participació ciutadana

2526

Aquesta setmana varem asistir a la presentació del PGOU que es pretén aprovar per part de l’Ajuntament d’Alboraia. Més enllà de qual, com i per que serà este projecte, no hauríem de deixar passar que amb este pla, ens estem jugant no solament l’afecció sobre l’horta que es puga o dega tindre, sinó coses igual de importants com son l’augment de població en els tres nuclis d’Alboraia, el futur de la mobilitat i transport public entre el centre històric, Patacona i Port Saplaya, la qualitat de vida dels veïns, les zones verdes i dotacionals per a Sanitat i educació, etc. Per dir-ho mes clar, es juguem el model de poble que quede establit per a la nostra, i la posterior generació.

Huerta AlborayaTotes estes consideracions haurien de valdre perquè, des de la ciutadania es participara activament en les diferents fases que encara li queden per recórrer a este projecte. És obligació des d’esta part, el posar al vostre abast tota la informació, problemática, detalls, inconvenients, diversitats, etc. que afecten a este projecte, i també hauria de ser una obligació per a nosaltres, i per tant exigible, aconseguir una participació i un compromís de totes i tots vosaltres.

Vivim en una democràcia bàsicament representativa, que no participativa, i així i tot, les ciutadanes i ciutadans d’Alboraia, disposeu d’eines per a poder participar i decidir de veritat en l’elaboració d’un projecte tan important com este. Esperem des de Podem Alboraia, ser part de eixes 21 persones que aprovaran o no este projecte, però hem de recordar que Alboraia té una població de quasi 24.000 persones, i que tu pots decidir més del que creus.

[ Alberto Bolinches | candidat a l’alcaldia d’Alboraia per Podem Alboraia | @AlbertoBolinch2 ]

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.