Alboraia, el PGOU i la participació ciutadana

742

Aquesta setmana varem asistir a la presentació del PGOU que es pretén aprovar per part de l’Ajuntament d’Alboraia. Més enllà de qual, com i per que serà este projecte, no hauríem de deixar passar que amb este pla, ens estem jugant no solament l’afecció sobre l’horta que es puga o dega tindre, sinó coses igual de importants com son l’augment de població en els tres nuclis d’Alboraia, el futur de la mobilitat i transport public entre el centre històric, Patacona i Port Saplaya, la qualitat de vida dels veïns, les zones verdes i dotacionals per a Sanitat i educació, etc. Per dir-ho mes clar, es juguem el model de poble que quede establit per a la nostra, i la posterior generació.

Huerta AlborayaTotes estes consideracions haurien de valdre perquè, des de la ciutadania es participara activament en les diferents fases que encara li queden per recórrer a este projecte. És obligació des d’esta part, el posar al vostre abast tota la informació, problemática, detalls, inconvenients, diversitats, etc. que afecten a este projecte, i també hauria de ser una obligació per a nosaltres, i per tant exigible, aconseguir una participació i un compromís de totes i tots vosaltres.

Vivim en una democràcia bàsicament representativa, que no participativa, i així i tot, les ciutadanes i ciutadans d’Alboraia, disposeu d’eines per a poder participar i decidir de veritat en l’elaboració d’un projecte tan important com este. Esperem des de Podem Alboraia, ser part de eixes 21 persones que aprovaran o no este projecte, però hem de recordar que Alboraia té una població de quasi 24.000 persones, i que tu pots decidir més del que creus.

[ Alberto Bolinches | candidat a l’alcaldia d’Alboraia per Podem Alboraia | @AlbertoBolinch2 ]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.