Moncada prioritza l’atenció als majors, a les persones vulnerables i al comerç local davant la crisis del COVID-19

630

El servei d’atenció establert a les persones majors de 60 anys i amb situació de vulnerabilitat, la creació d’una guia de comerços oberts, l’ajornament dels tributs, les desinfeccions viàries realitzades a les vies públiques i edificis municipals i campanyes de conscienciació són algunes de les mesures que Moncada ha posat en marxa durant l’estat d’alarma.

L’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, ha publicat un vídeo on explica en primera persona i en detall estes mesures preses des de l’Ajuntament de Moncada per a fer front a l’expansió de la Covid-19 i als efectes econòmics i socials derivats de la pandèmia.

Orts explica a l’audiovisual que les principals iniciatives s’adrecen a mantindré els serveis bàsics municipals, parant especial atenció als col·lectius més vulnerables a través dels Serveis Socials Especialitzats.

Orts informa que s’ha incidit en els mitjans de comunicació municipals per tal d’arribar a la ciutadania a través del web de l’Ajuntament i les xarxes socials, i s’ha establert un nou canal d’informació amb la publicació d’un ràdio podcast setmanal amb el resum de les iniciatives preses des dels diferents departaments municipals.

El video en la que l’alcaldessa exposa este mesures es pot visualitzar al següent enllaç: https://youtu.be/CqZ5NpaVYZE.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.