Associació de Sant Jordi i Ajuntament d’Alcoi proposen cantar l’himne a les 21 hores

28

L’Associació de Sant Jordi i l’Ajuntament d’Alcoi proposen que hui dia 21 tota la ciutadania puga cantar l’himne de festes des dels seus balcons a les 21 hores. Serà un homenatge respectuós a totes les persones que han faltat i una mostra simbòlica d’unió de tots els alcoians i alcoianes en un gran cor.

Per dur endavant la iniciativa, totes les emissores locals, és a dir, Radio Alcoy, Cope Alcoy, Onda Cero, Europa FM i Melodía FM, emetran des dels seus dials l’himne de Festes dues vegades, tal com tradicionalment es fa aquest dia a la nostra ciutat.

«El dia dels Músics tots els alcoians i alcoianes cantem units l’himne de Festes, formem un gran cor i demà també units formarem un gran cor des dels nostres balcons contra el Coronavirus, perquè units és com podrem eixir d’aquesta crisi. Aquesta acció que portem endavant des de l’Associació de Sant Jordi i l’Ajuntament d’Alcoi, també volem que servisca d’homenatge a totes les persones que han mort i que no poden estar entre nosaltres», ha explicat la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Recordem que les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi aquest any anaven a celebrar-se del 25 al 27 d’abril i que a causa de la Covid -19 han estat ajornades i se celebraran quan les autoritats sanitàries competents consideren que ja es poden dur endavant esdeveniments d’aquest tipus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.