Més de 400 persones participaran en la tercera edició del Fòrum ‘Emple@lcasser’

545

Alcàsser està preparada per a acollir una nova edició del fòrum EMPLE@LCASSER, una jornada centrada en l’ocupació que, a banda d’oferir assessorament, formació i informació, s’encarrega de posar en contacte de forma ràpida i directa a empreses que busquen candidats amb persones que busquen treball.

La jornada es celebrarà el pròxim dijous 7 de març, de 9 a 14 hores, en el Centre Social ubicat al número 40 del carrer de Sant Antoni.

La cita tindrà conferències i tallers per a millorar la cerca d’ús de la mà de professionals i els principals agents socials de la comarca que treballen en matèria d’ocupació, informació laboral i assessorament per a aconseguir la principal meta i, el més important, 52 ofertes de treball i entrevistes amb les empreses participants que es podran realitzar el mateix dia.

Durant tot el matí, les persones que estiguen interessades, poden acostar-se al Centre Social de la localitat per a participar en les xarrades de formació que s’imparteixen al llarg de tota la jornada o els tallers pràctics, que pretenen millorar la cerca d’ocupació, a través de noves eines, estratègies, una millor actitud, motivació i un bon pla d’acció.

També es facilitarà informació sobre les ajudes, els serveis i els programes que estan disponibles per a aquelles persones en atur i en cerca activa d’ocupació. El Fòrum d’Ocupació organitzat per l’Ajuntament d’Alcàsser amb la col·laboració de RH en positiu facilita també el contacte directe amb les empreses, a través d’entrevistes personals amb qualsevol de les nombroses empreses que participen en la jornada i que ofereixen llocs reals de treball.

Entre els ens participants destaquen la Generalitat Valenciana, a través de LABORA, juntament amb altres organitzacions de l’àmbit dels recursos humans, com Adecco, Access, Iman Temporing, Eulen Flexiplan i nombroses empreses de diferents sectors, així com grans superfícies, com Decathlon, Leroy Merlin i Norauto, entre altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.