Meliana posa en marxa una campanya de suport, promoció i recativació del comerç local

800

L’Ajuntament de Meliana ha posat en marxa una campanya de suport i promoció del comerç local per tal de reactivar aquest sector econòmic en la represa de l’activitat després de la parada dràstica motivada per la crisi sanitària i l’estat d’alarma.

El lema de la campanya ‘Amb tu, tenim futur. Compra a Meliana’ és una apel·lació directa a la ciutadania de Meliana perquè compre en el comerç del poble i ajude a garantir el futur de tots eixos comerços, de totes eixes activitats, de tots els professionals i les professionals que oferxeixen una àmplia oferta de productes i de serveis al municipi i l’omplin de vida. La campanya es difon en tanques de format gran a la via pública, en cartelleria i, sobretot, per les xarxes socials i altres canals.

Segons la regidora de Foment Econòmic, Amparo Martí: “des del primer moment de l’estat d’alarma, hem estat en contacte amb el sector comercial per tal d’acompanyar-lo i poder donar respostes en cada moment a aquesta situació difícil”.

La regidora incideix que “durant el confinament, la promoció dels locals oberts, amb informació detallada de l’activitat, dels productes, dels diferents sectors, dels serveis de compra per encàrrec i a domicili i d’altres detalls ha sigut molt ben valorada tant per les persones dedicades al comerç com pel veïnat del poble. Ara fem un pas més amb aquesta campanya”.

Esta campanya es complementària a la impulsada per l’Associació de Comerciants i Professionals de Meliana (MAC), ‘Un comerç, un amic’, d’apadrinament de comerços, que consisteix a avançar-los els diners de les compres perquè tinguen liquiditat per a fer front a les despeses i, posteriorment, es recull el producte o es presta el servei.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.