Manises celebra la III Ruta de la Tapa i la Festa del Comerç 2017

1077

Manises celebra la III Ruta de la Tapa, del 29 de juny al 2 de juliol, i la Festa del Comerç, el 30 de juny, amb la Nit del Comerç Obert on els comerços participants obriran les seues portes fins les  24 hores i realitzaran descomptes, rebaixes, promocions i sortejos.

La Ruta de la Tapa té com a objectiu incentivar la cultura de tapes en la ciutat i fomentar-ne la seua qualitat. Els clients disposaran del Carnet de la Tapa Manisera, amb el qual podran emetre el seu vot. Perquè el vot siga vàlid, cada carnet ha d'estar segellat, almenys, per 4 establiments participants en la Ruta i 2 establiments del Comerç Obert.

L'establiment guanyador rebrà un guardó i la seua tapa es publicitarà en les xarxes socials municipals. El recompte dels vots per a triar la tapa guanyadora serà públic, i es realitzarà en un programa en directe de la ràdio municipal. Podran assistir-hi els hostalers/res participants, els i les comerciants i el públic en general.

Entre tots els participants, l’Ajuntament de Manises sortejarà dos premis consistents, cadascun, en un sopar per a dues persones. El primer premi consistirà en un sopar a l'establiment guanyador de la Ruta i, el segon, a l'establiment que s'haja classificat en segon lloc.

El sorteig serà públic, i es realitzarà en un programa en directe de la Ràdio municipal. El premi es comunicarà a les persones agraciades telefònicament, dins dels 5 dies següents a la celebració del sorteig. Cada participant només podrà gaudir d'un premi. ASCOMA col·laborarà amb el sorteig dels dos sopars.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.