L'associació de persones amb diversitat funcional dona els diners del seu viatge a Madrid a donar productes als serveis socials de Picassent

812

L'associació local Endavant Cultiva't ha realitzat una donació de productes a l'Ajuntament de Picassetnt. Esta iniciativa forma part de la decisió presa pels joves amb diversitat funcional que conformen este grup i que tenien previst viatjar pròximament a Madrid per vore l'espectacle 'El Rey León'.

Endavant Cultiva't donació Ajuntament PicassentEl grup de persones amb diversitat funcional tenien previst viatjar pròximament a Madrid per vore l'espectacle 'El Rey León'. Però la situació provocada per la pandèmia global sanitària ocasionada pel Covid19 ha motivat que el viatge haja sigut suspés i per este motiu, el grup ha decidit fer una donació als Serveis Socials municipals.

Així, i segons les necessitats estudiades, amb el pressupost destinat s'ha realitzat la compra de productes per a bebès i també de 500 litres de llet. Un pressupost que s'acosta als 1.000 euros i on els productes seran entregats pròximament a les famílies més vulnerables del municipi.

Fa només uns dies, al Centre de Convivència, va tindre lloc la recepció, complint amb totes les mesures sanitàries, on l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i el regidor de  Benestar Social, Carles Silla, varen rebre el seu president, Pepe Mocholí, així com també  diversos membres de la Junta Directiva i alguns dels joves.

Tant la primera edil com el regidor de l'àrea han volgut agrair públicament este gest tan solidari i que tants beneficis va a reportar a les famílies més vulnerables del municipi.

1 Comentario

  1. Solo hacen caso a los que tienen familia?mayoria extranjeros.Estan los asistentes sociales? Llamo y no lo cogen y si lo cogen que ya me llamarán.ok.Aqui tengo recibos de agua.luz.basura ticket de mascarillas para que se hagan cargo con discapacidad y dependencia y ingresos de 153€ al mes,dudo que aguante nadie y sus malas gestiones intentan acabar con mi poca salud lo cual no voy a permitir.Asi que esperaré un poco más ,después haré saber que ha permitido mi ayuntamiento adelantando en cosas materiales antes que en los que nacimos aqui

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.