L’artista de Rafelbunyol Jaume Panera exposa pintures en commemoració de Sant Antoni

681

L’artista de Rafelbunyol Jaume Panera, coincidint amb la commemoració de Sant Antoni, va inaugurar ahir a la vesprada en la Casa de la Cultura del municipi la seua exposició de pintura Camuflatge Animal, una mostra inspirada i motivada per la festivitat del patró de Rafelbunyol.

Panera té una llarga trajectòria de mostres en la Sala d’exposicions municipal amb diferents arguments sobre els quals fonamenta la seua creació artística. En aquesta ocasió presenta un ampli catàleg d’obres a l’oli de gran riquesa cromàtica i repletes d’optimisme amb els animals com a protagonistes.

El Bestiarium particular presentat per Jaume Panera no és gens exòtic, les espècies animals que retrata no són éssers imaginaris, ni de terres llunyanes. A ell li interessen els pardals que veu per l’horta quan passeja o treballa. Retrats d’animals que fa amb el mateix respecte i afecte que fa els de les persones, sent a més els més moderns que ha fet fins al moment, utilitzant nous materials que situen la seua pintura en el segle XXI.

La inauguració de la mostra, que estarà oberta al públic fins al pròxim 29 de gener en la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, va comptar amb l’especial presència de l’alcalde de la localitat, Fran López, els festers de Sant Antoni 2017, els representants de la Associació de Sant Antoni i representants dels grups de la corporació municipal.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.