L’AMPA del Sant Joan de Ribera mostra a tres eurodiputats l’estat ruïnós del centre escolar de Burjassot

498

118 Eurodiputats al Sant Joan de Ribera 27_02_15Els eurodiputats espanyols Jordi Sebastià i Ernest Maragall i la gal·lesa Jill Evans, tots tres del grup ALE-Verds del Parlament Europeu, han realitzat hui una visita per diversos centres escolars de la Comunitat Valenciana per tal de conèixer de primera mà algunes de les reclamancions que han arribat a seu europea sobre la política educativa de la Generalitat. Així, han visitat el Sant Joan de Ribera de Burjassot i, també, el Ciutat de Cremona d’Alaquàs.

El diputat provincial de Compromís i regidor a Burjassot, Emili Altur, ha acompanyat els eurodiputats, membres de la comissió de d’educació i cultura del parlament europeu, al CEIP Sant Joan de Ribera per a que l’AMPA els explicara de primera mà la situació en què es troba el col·legi.

D’aquesta manera Sebastià compleix la promesa de portar els problemes de Burjassot a Europa, fent palès que els diners del Banc Europeu d’Inversions no han arribat a la reforma efectiva del CEIP, igual que en molts altres casos, tal i com ha assenyalat el BEI en els seus informes. Sebastià ha volgut que els seus companys Maragall i Evans, representants del seu grup a l’eurocambra, conegueren personalment la situació de les infraestructures educatives valencianes. En la seua visita a Burjassot han pogut intercanviar impressions amb membres de l’AMPA, la junta directiva del centre i FAPA.

Després de la visita, Altur ha explicat: “des de Compromís per Burjassot continuem lluitant perquè les xiquetes i xiquets del Sant Joan de Ribera puguen tindre una escola digna, com no pot ser d’altra manera, participant amb ells en actes com l’entrega de signatures a la Conselleria d’Educació per demanar que es facen realitat les obres que el col·legi necessita”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.