L’Ajuntament dóna ajudes de 100 euros per a l’escolarització de xiquets de 0 a 3 anys

0
79
Bankia

Amb l’objectiu de pal•liar part de les despeses que genera l’escolarització del primer cicle d’educació infantil, és a dir, els xiquets de 0 a 3 anys, l’Ajuntament d’Aldaia ha proposat una ajuda de 100 euros en concepte de matrícula per a les famílies que tinguen xiquets escolaritzats.
És una ajuda que preten ajudar a pal•liar les despeses en l’educació no obligatòria d’aquestos xiquets i, de pas, col•laborar en la formació dels xiquets.

Per a poder accedir a estes ajudes municipals, les famílies han d’estar empadronades a Aldaia i han de presentar el document de sol•licitud, que es troba tant als departaments d’educació com el propi consistori i la web municipal, com presentar el justificant de pagament de la matrícula, la fotocòpia del llibre de família, fotocòpia d’algun dels pares o tutors legals i la fotocòpia del número de compte on es vol que s’ingresse l’ajuda.

Tota aquesta documentación, donat que el plaç es va obrir el passat día 3, es pot entregar fins el 31 d’octubre en els registres d’entrada de l’Ajuntament en l’horari de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:00 i dissabtes de 09:00 a 13:00 o, si viu en zones més llunyanes, també al registre d’entrada del Centre Matilde Salvador de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00. Cal destacar que l’ingrés de les ajudes serà efectiu una vegada finalitzat el termini de recepcions de sol•licituds i fins el mes de desembre de 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here