La socialista Eva Zamora, nova alcaldessa d’Alcàsser amb el recolzament de tots els grups menys el PP

2004

Eva Zamora AlcàsserEl PSPV d’Alcàsser va guanyar les eleccions del passat 24 de maig sense obtindre una majoria absoluta que li permetera governar en solitari. És per això que, després de setmanes dialogant amb tots els partits que obtingueren representació, s’arribà a un pacte de govern amb la coalició Compromís que, tot i així, no assegurava la majoria per governar el Consistori.

En la sessió d’investidura celebrada el disabte, la candidata socialista Eva Zamora va obtindre el recolzament dels 5 regidors del PSPV, 1 de Compromís, 1 de Gent d’Alcàsser i 1 de Ciutadans, front als 5 obtinguts per la exalcaldessa Remedios Avia.

Zamora, al traspasar-li la vara de mando ha anunciat que la deixarà els quatre anys al consistori i no la utilitzarà “perquè representa un símbol d’una forma de governar antiga que no té res a vore amb la nostra idea de com s’ha de governar”.

Seguidament, ha agrait “a tots els veïns i veïnes pel seu recolzament” així com “als regidors de Compromís, Gent d’Alcàsser i Ciutadans per la seua confiança en la investidura”. Ha destacat que: “vull ser l’alcaldessa de tots, dels qui m’han votat i dels que no ho han fet” “perquè per al benestar i progrés d’Alcàsser necessitem de l’opinió, les propostes i l’esforç de cada alcasser i alcassera”.

La nova alcaldessa ha acabat la seua intervenció, visiblement emocionada, amb referències al poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.