La primera trabucada, els espectacles musicals, les animacions infantils, cites de les Festes Patronals

429

Les Festes Patronals de Torrent van oferir als veïns i veïnes de Torrent un gran nombre d’activitats.

TRabucada 3

El centre de majors Mare de Déu de l’Olivar va acollir una de les jornades d’animació infantil de les Festes Patronals. Els xiquets van poder divertir-se amb els castells unflables, acompanyats dels amics i familiars. A l’Edifici Metro, amb motiu de la Fira del Llibre, el contacontes el Gran Jordiet oferí als infants “Contes de tots els colors”.

A la nit, l’espectacle Antologia de la sarsuela programat en les Festes Patronals en honor dels Sants de la Pedra, va omplir la plaça de l’Església en una nit dedicada especialment a este gènere musical teatral.

Els veïns de Torrent tingueren un ampli ventall d’estils musicals que escoltar, ja que a la plaça de la Llibertat, el musical 7 Pekados va fer un repàs per les passions més baixes de l’ésser humà: l’ira, que forma part del nostre tracte diari; l’enveja, com a esport nacional; la luxúria, que roman amagada esperant el moment; la supèrbia, que encega la nostra realitat; la gola, com a forma de reprimir instints; i la peresa, com a obstacle per a avançar. Els veïns de Torrent van poder contemplar este espectacle de música i ball, molt entretingut, en què tres veus anònimes viuen diferents situacions.

Ahir a les 19.00 h de la vesprada, la Torre va acollir per primera vegada una xicoteta representació teatral que va donar pas a la primera trabucada. En finalitzar esta batalla de so i pólvora entre moros i cristians, va tindre lloc al peu de la Torre el primer parlament, que va finalitzar amb la conquesta de la Torre pel bàndol moro, encapçalat pel capità José Serer.

Esta batalla s’ha pogut veure en directe des de tots els llocs del món a través del canal de Youtube ‘Ajuntament de Torrent’, perquè tots aquells que no han pogut estar presents en este acte puguen gaudir-ne de lluny.

Esta nit a la mateixa plaça serà el torn de Falete, que presentarà l’espectacle Siempre Falete, en què farà un repàs del repertori musical que el féu famós en el món de la copla. De vesprada, podrem veure l’Entradeta Infantil, on els festers més menuts de les filades i comparses desfilaran pels carrers del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.