La Policia Local de Catarroja renova els seus vehicles

680

La Policia Local de Catarroja ha retirat dos dels tres vehicles dels que disposen per a complir amb el seu servei després de 4 anys d'ús. Els ha substituït per dos nous de les mateixes característiques però d'un model superior. Un canvi necessari, tenint en compte que un vehicle policial rep més ús que qualsevol altre vehicle particular i que necessita canviar-se cada 3 ó 4 anys.

vehicles policia local catarroja (1)Estos dos nous vehicles compten amb algunes noves característiques que els anteriors no tenien. A més de disposar d'una mampara de seguretat entre els seients davanters i posteriors que separa als agents de les persones detingudes, un d’ells compta en el maleter amb un kit que inclou material complet per a realitzar proves d’alcoholèmia.

A banda d'estos dos, la policia disposa d'un vehicle de marca Toyota híbrid, per a consumir menys, apostar per les energies netes i respectar el medi ambient. Entre les característiques del cotxe híbrid, trobem una major eficiència, estalvi en la gasolina i una menor contaminació.

L'Ajuntament de Catarroja, ja està apostant per les energies netes i elèctriques. El municipi està incentivant la matriculació dels cotxes elèctrics a través de la bonificació de l’impost de matriculació.

El poble compta amb un enllumenat en la via pública que ja està al 100% amb bombetes LED. A més, els edificis municipals també s’estan condicionant i adaptant al baix consum. Al camp del mundial 82, després de llevar les torres de llum que il·luminaven el camp, se substituiran per altres torres de llum LED les quals seran regulables, depenent si el camp s’utilitza per a un entrenament o un partit oficial. A banda, Catarroja ja forma part de l’Associació Valenciana de Vehicles Elèctrics i en un futur s’espera posar un punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.