La Pobla reivindica la recuperació de la línia d’autobusos que enllaçava la platja amb Massamagrell

0
433

L’alcalde de la Pobla de Farnals, Enric Palanca, i la regidora de Transport, Sonia Rivilla, s’han reunit amb el cap del Servei de Transport Metropolità de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Aurelio  López, per a sol·licitar la recuperació de la línia d’autobusos que fa uns anys enllaçava el barri de la Magdalena, a Massamagrell, i la platja de la Pobla de Farnals.

Els representants locals busquen amb esta iniciativa mancomunar el servei amb altres localitats per a poder oferir als creuetins una major freqüència de pas i un enllaç amb transport públic amb els municipis costaners més propers.

Aurelio López ha escoltat la proposta, però ha explicat que la competència està a punt de traspassar-se a la recent creada Autoritat Metropolitana de Transport. Ha detallat que l’entitat tindrà entre les seues prioritats realitzar un estudi del transport interurbà dels pobles de l’Horta Nord, però encara no està en funcionament i no s’ha pogut comprometre a cap acció específica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here