La Plataforma Mildenou commemora la nit del tancament de RTVV

439
Imágenes de archivo de las protestas contra el cierre de RTVV.
Imágenes de archivo de las protestas contra el cierre de RTVV.

La Plataforma Mildenou d’afectats i afectades per l’ERO a RTVV ha convocat per a este divendres 28 de novembre un acte a les 21 h a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot. L’acte, que combinarà actuacions musicals i intervencions de diversos col·lectius ciutadans servirà per recordar l’aniversari de la nit del tancament de les emissions de la ràdio i televisió públiques valencianes així com per reivindicar la necessitat de mitjans públics i en llengua pròpia al servei de la ciutadania valenciana.

L’acte “RTVV 1 any de silenci”, comptarà amb les actuacions del Gremi de Campaners, Tole i Pila, Manolo Tarancón, Aspencat, Arrap, Atupa, Candela Roots, Doctor Divago, Estrella Roja de Benimaclet, Lanuca, Mugroman, Òscar Briz, Rafa Xambó, Reno, Skattutipresto, i Tomàs de los Santos i Mireia Vives.

Els organitzadors a més, han volgut compartir la vetllada i donar veu a diferents col·lectius cívics i culturals valencians com Escola Valenciana, l’AVM3J, La PAH, Ca Revolta,   la MESAV, Salvem el Cabanyal, la Plataforma d’Afectats per la Llei de Dependència, col·lectius en defensa de la sanitat, etc, conscients que la privació del mitjà de comunicació públic més important que hem tingut els valencians n’és una més de les privacions a les que ens té sotmesos el Partit Popular en el govern valencià.

L’acte de divendres estarà conduït per vora 40 treballadors, de la ràdio i de la televisió públiques i de pràcticament tots els seus departaments.

La Plataforma Mil de Nou entén que “no podem deixar caure en l’oblit aquella nit negra. Amb RTVV, un any de silenci es vol palesar que ni el col·lectiu de treballadors afectats ni la societat romandrem callats tot i que ella, RTVV, estiga en silenci”.

L’acte del 28Nit serà el punt des del qual la Plataforma emplaçcara a tot el món a asistir a la Plaça Manises a les 11:30h de dissabte 29 a l’acte que convoca el Comitè d’Empresa per commemorar un any del tancament de RTVV

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.