La Festa Estellés torna a Xirivella amb l’actuació de Miquel Gil

0
1 lecturas

Després de dos anys d’absència la Festa Estellés torna a Xirivella. L’acte tindrà lloc el divendres, 30 d’octubre, a les 19 h a la Casa de Cultura. L’acte comptarà amb l’actuació del cantautor Miquel Gil, una de les veus més potents i arrelades de la cançó.

Cartell de l'actuació.

A més, durant la festa es retrà homenatge a l’activista cultural i polític Enric Tàrrega, que va faltar el passat 1 d’agost. “Enric Tàrrega va tindre un paper clau a Xirivella. Enric va ser l’artífex de la creació en els anys setanta del Cercle Ramon Muntaner de Xirivella, que va desenvolupar una tasca cultural i valencianista de primer nivell quan no hi havia res a Xirivella i se mereix que li dediquem un record”, expliquen les Amigues i amics de Vicent Andrés Estellés, organitzadors de l’acte.

Carmelina Sánchez-Cutillas, també protagonista

Com a preàmbul de la Festa Estellés, el dimarts, 27 d’octubre, les Amigues i amics d’Estellés ha organitzat una lectura col·lectiva de textos de l’escriptora de l’any 2020, Carmelina Sánchez-Cutillas. Este acte tindrà lloc també a les 19:00 hores però esta vegada al Centre Jove i anirà a càrrec dels membres de l’Aula de la Paraula, el taller de poesia organitzat per la Regidoria de Cultura que es reuneix a la Biblioteca Central. Precisament l’obra de Carmelina Sánchez-Cutilles ha sigut una de les que ha estat treballant enguany l’Aula de la Paraula.

Per descomptat els actes respectaran totes les mesures de precaució davant la COVID-19. Per eixe motiu l’aforament serà molt limitat i cal fer una reserva prèvia enviant un correu a [email protected] o un whatsapp al telèfon 663 426 539, amb indicació de nom, cognoms i telèfon de cada assistent.

Els organitzadors volen destacar la col·laboració en la realització dels dos actes d’Acció Cultural del País Valencià i de la Regidoria de Cultura de Xirivella, així com del personal tècnic municipal de Joventut, Cultura i Biblioteques i també de l’Aula de la Paraula.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí