La falla Nord s’emporta el primer premi a Picassent i Carrer Nou, el d’infantils

0
197

Falla Nord primer premi Falles grans PicassentEls monuments de les comissions falleres de Picassent ja tenen premi. La falla Nord ha obtingut el primer premi com a millor falla gran i la falla Carrer Nou, Estació i Adjacents ha guanyat el premi al millor monument infantil.

A les falles grans, el segon premi ha sigut per a la falla El Molí; el tercer, per a la falla Sud; el quart, per a l’Om; el cinquè, per a Carrer Nou, Estació i Adjacents; el sisé, per a l’Ermita; el seté, per la falla Parc La Canyà i el huité per a la falla El Mercat. El premi d’Ingeni i Gràcia ha anat a parar a la falla Nord i, el ninot indultat, a la falla l’Ermita.

Falla Carrer Nou Estació i Adjacents 1er premi falles infantils PicassentEn infantils, el segon premi ha sigut per a El Mercat; el tercer, per a Nord; el quart, per a l’Om; el cinqué, per a l’Ermita; el sisé, per a la falla Sud; el seté per a El Molí i el huité per a la falla Parc La Canyà. El premi d’Ingeni i Gràcia ha sigut per a la falla Nord i el ninot indultat ha sigut el de la falla El Molí.

Els premis de teatre han sigut per a la falla Sud, El Mercat i la falla Nord; els de llibret, per a Nord, El Molí i El Mercat. En quant als premis a la millor crítica local, la falla Carrer Nou ha sigut la galardonada pel seu monument gran i El Mercat, per la falla infantil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here