La falla Nord s’emporta el primer premi a Picassent i Carrer Nou, el d’infantils

1162

Falla Nord primer premi Falles grans PicassentEls monuments de les comissions falleres de Picassent ja tenen premi. La falla Nord ha obtingut el primer premi com a millor falla gran i la falla Carrer Nou, Estació i Adjacents ha guanyat el premi al millor monument infantil.

A les falles grans, el segon premi ha sigut per a la falla El Molí; el tercer, per a la falla Sud; el quart, per a l’Om; el cinquè, per a Carrer Nou, Estació i Adjacents; el sisé, per a l’Ermita; el seté, per la falla Parc La Canyà i el huité per a la falla El Mercat. El premi d’Ingeni i Gràcia ha anat a parar a la falla Nord i, el ninot indultat, a la falla l’Ermita.

Falla Carrer Nou Estació i Adjacents 1er premi falles infantils PicassentEn infantils, el segon premi ha sigut per a El Mercat; el tercer, per a Nord; el quart, per a l’Om; el cinqué, per a l’Ermita; el sisé, per a la falla Sud; el seté per a El Molí i el huité per a la falla Parc La Canyà. El premi d’Ingeni i Gràcia ha sigut per a la falla Nord i el ninot indultat ha sigut el de la falla El Molí.

Els premis de teatre han sigut per a la falla Sud, El Mercat i la falla Nord; els de llibret, per a Nord, El Molí i El Mercat. En quant als premis a la millor crítica local, la falla Carrer Nou ha sigut la galardonada pel seu monument gran i El Mercat, per la falla infantil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.