Joves amb Compromís per Torrent celebra la II Nit de Rap

432

nit_rapEl proper divendres 10 d'abril, Joves amb Compromís per Torrent celebrarà la 2a Nit de Rap, que tornarà a tindre com a escenari el Pati Rosa, al carrer del Pare Prudencio, davant del col·legi Monte-Sión.

Per a l’edició d’enguany, els joves ecovalencianistes continuen amb la seua filosofia de donar suport als grups de la ciutat i, així doncs, comptaran amb els LFK2 i Dani Antítesi, al mateix temps que els acompanya en el cartell els Arrap, que presenten nou treball, Desperta ferro. També hi haurà la presència de Sergi Nagant, acompanyat de DJ Rule, una nova promesa que de segur no deixarà ningú indiferent. El concert començarà a partir de les 22.30 hores.

Prèviament, de vesprada a les 18 hores, Joves amb Compromís per Torrent muntarà en el mateix Pati Rosa una taula redona sobre les polítiques de joventut i les propostes sobre la matèria que integraran el programa de Compromís per Torrent a les eleccions. En aquest sentit, el debat serà obert a tothom qui vulga aportar el seu granet d’arena o contraposar idees i comptarà amb la participació de David Baviera i Víctor Medina, número 3 i 4 respectivament de la candidatura dels ecovalencianistes i, així mateix, membres del col·lectiu de Joves amb Compromís.

Finalment, a les 21 hores hi haurà un sopar i que tindrà un preu popular, com també el tindran les begudes de la barra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.