Jose Antonio Bargues rep l'Alta Distinció de la Generalitat al Casal de la Pau

6 lecturas

Com cada 9 d'Octubre, la Generalitat concedeix una serie de premis a persones i col·lectius per diferents motius. Enguany ha sigut una data molt especial per al Casal de la Pau i també, per al godellenc que va fundar l'associació en l'any 1972. Jose Antonio Bargues va rebre, de la mà de Ximo Puig, l'Alta Distinció al Palau de la Generalitat.

jose-antonio-premiL'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, es mostra “orgullosa del reconeixement que ha rebut un col·lectiu tan lligat a godella, de la mà de Jose Antonio Bargues, que s'ha guanyat l'afecte de cadascú dels veins del municipi, per la seua dedicació vers els més desfavorits”.

Per la seua banda, Bargues que va estar en l'Ajuntament divendres passat, renovant el conveni de col·laboració entre el Consistori i el Casal de la Pau, es va mostrar “tremendament content per la notícia”, i és que en aquells moments ell ja sabia que seria guardonat el 9 d'Octubre. També agraeix totes les felicitacions rebudes via telefònica, unes gratituds que se sumen a totes aquelles que s'han fet a través de les xarxes socials.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí