Manises realitza per primera volta una enquesta ciutadana per decidir l’ús del parc Gutiérrez Mellado

447

L’Ajuntament de Manises a través de la seua Regidoria de Participació Ciutadana va realitzar per primera volta en la seua història una enquesta ciutadana per tal de decidir l’us del Parc Gutiérrez Mellado on actualment es troba una zona de paellers. És la primera ocasió en la qual es compta amb l’opinió d’aquest veïnat que ha patit durant molts anys els problemes de soroll, brutícia, fum i aparcament derivats dels paellers.

manuel-gutierrez-enquestaEls veïns dels barris del Carme i Socusa majors de 16 anys tingueren la setmana passada l’oportunitat de votar al centre municipal de La Tarara i decidir sobre l’ús d’aquesta zona, ja que són els més afectats per les conseqüències directes que es deriven de la utilització d’aquestes instal·lacions.

Després de realitzar el recompte d’un total de 355 vots, el resultat guanyador va ser reconvertir la zona en una àrea lúdico-esportiva. La jornada va transcórrer amb normalitat i sense incidents. Es registraren 3 vots nuls. 46 vots va rebre l’opció de convertir aquest lloc en zona verda, 148 vots que continuaren sent paellers i 158, l’opció guanyadora, que es convertira en zona lúdico-esportiva.

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, ha destacat que “s’ha realitzat aquesta enquesta de participació ciutadana ja que considerem molt important l’opinió d’un veïnat que ha estat patint molèsties durant molts anys”.

A més, el regidor també ha afegit que pròximament es farà una nova reunió amb el veïnat per tal de tractar les línies bàsiques del nou projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.