Els joves de Compromís trien a Jordi Martínez com a nou coordinador de València i l'Horta

3398

Els joves d’Iniciativa del Poble Valencià, el partit de la vicepresidenta Mónica Oltra, renovaren la seua coordinadora a València ciutat i Hortes.

Els joves de Compromís trien a JOrdi Martínez com a nou coordinador de València i l'HortaJordi Martínez, de Valènica, ha sigut elegit nou coordinador de la supracomarcal per unanimitat. La renovació coincideix amb l’inici d’un nou curs polític on els joves d’Iniciativa es marquen un objectiu clar: fer Mónica Oltra presidenta de la Generalitat arran les eleccions de 2019.

En l’assemblea organitzada en la seu nacional de Compromís, en la plaça del Pilar, els joves parlaren de la necessitat de posar en valor les polítiques dutes a terme pels governs del canvi que es caracteritzen per posar en el centre d’actuació les persones i les seues necessitats.

L’organització juvenil d’Iniciativa es proposa com a objectiu principal articular la veu dels joves de l’àrea metropolitana de València davant les principals institucions locals, autonòmiques i estatals. A més a més, pretenen contribuir a enfortir la coalició Compromís mitjançant el respecte i el treball conjunt amb la resta de formacions que la integren-Bloc i les seues joventuts JovesPV, Verds-Equo i independents- ja que, cadascuna d’aquestes, aporten una perspectiva necessària que fan de Compromís una formació plural, inclusiva i única.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.