Godella rebutja requalificar les pistes esportives de l'Arquebisbat per ampliar la Universitat Catòlica

505

L'Ajuntament de Godella ha rebutjat la proposta de l'Arquebisbat de requalificar els metres quadrats on es troben les pistes esportives i una altra zona contigua per a l'ampliació de la Universitat Catòlica. Tot i així, Arquebisbat i Ajuntament continuen amb reunions per tal d'arribar a un acord per a l'adquisició de la zona verda de la seua propietat a la Devesa.

Així, l’alcaldessa de Godella i regidora d’Urbanisme, Eva Sanchis (en representació de Compromís), el regidor Fernando Oliveros (PSOE) i la regidora Paquita Mocholí (EU) es reuniren el darrer dijous amb Vicente Fontestad, ecònom de l’Arquebisbat de València, per tractar d’arribar a un acord per a l’adquisició de la zona verda de la seua propietat pendent d’adquirir a través de la gestió urbanística.

Amb esta fórmula, s’evitaria l’expropiació i el pagament per part del Consistori. En cas d’arribar a un acord, l’Ajuntament adquiriria la propietat d’aproximadament 3.000 m2 de zona verda a canvi de donar-li edificabilitat per a l’Arquebisbat en altres sectors del PGOU. A més, es contemplaria la possibilitat de que mantingués la propietat de la seua zona destinada a pistes esportives, deduint la part corresponent de la requalificació d’este sòl dels metres quadrats de sostre que li correspondrien.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.