Godella comença la redacció del catàleg d’arbres d’interès municipal

1136

Després de l’aprovació inicial de l’ordenança per a la protecció de l’arbratge municipal en març, el regidor de Medi Ambient, Fernando Oliveros, ha informat que pròximament s’iniciarà la redacció d’un inventari dels arbres d’interès local. La confecció d’aquest inventari ja ha començat gràcies a un dels becaris incorporats a l’Ajuntament mitjançant la Dipu te Beca, que a més tindrà el suport d’un tècnic de Medi Ambient a través del programa d’ocupació juvenil EMPUJU.

Fins este moment, no existia cap ferramenta per controlar la tala d’arbres, a menys que es tractara d’espècies singulars. Ara, “amb el catàleg, podrem protegir els arbres que tinguen un valor especial”, ha explicat Oliveros.

Ací s’inclouran aquells arbres (o arbredes) d’interès local, que amb independència de la titularitat tenen característiques que els fan mereixedors de mesures de protecció o conservació. També està prevista la creació d’un consell assessor que s’encarregue de declarar quins són els arbres d’interès local, a petició de l’Ajuntament de Godella o de qualsevol persona física o jurídica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.