Godella celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb 1.500 bosses de tela per reduir el consum de plàstics

643

El Dia Mundial del Medi Ambient, declarat per l’Assemblea General de Nacions Unides per al 5 de juny, s’ha celebrat a Godella amb distintes activitats. Primerament es repartiren, amb la col·laboració de l’associació de comerciants, un total de 1.500 bosses de tela entre els veïns i veïnes del poble, tant al mercat municipal el divendres com al mercat de venda directa el dissabte.

Amb aquesta iniciativa, en què participaren el regidor de Medi Ambient, Fernando Oliveros, l’alcaldessa Eva Sanchis, i la portaveu de CET, Irene Ferré, es pretenia conscienciar per reduir el consum de plàstic. Aquestes bosses, que portaven com a lema Sense plàstic, la mar dóna vida, també es van repartir entre els regidors i regidores de la corporació al darrer ple ordinari del mes de maig.

Cal recordar que, per Real Decret, a partir de l’1 de juliol es prohibirà als comerços subministrar de forma gratuïta les bosses de plàstic. Per a 2020 es preveu que aquestes bosses estiguen totalment prohibides en qualsevol cas.

D’altra banda, l’associació Calderona Viva va impartir dos tallers enfocats per al públic infantil: El club dels xicotets defensors de la Terra, per a xiquetes i xiquets de 3 a 6 anys i L’energia del bosc, per a xiquetes i xiquets de 7 a 10 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.