Es duplica la participació a les primàries de Compromís per Paterna per triar la llista per a les Municipals

515

La llista que es presenta per Compromís per Paterna als comicis de maig de 2019 és el resultat de les primàries obertes realitzades per la formació valencianista, en les quals es podia apuntar qualsevol veí o veïna de Paterna major de 16 anys, i que varen suposar una mobilització de vora 1.200 persones a tot arreu del municipi, una dada històrica per a la formació al pràcticament duplicar els resultats de 2015 en este sentit.

Estes persones estaven cridades a les urnes este passat cap de setmana, fet que marca per a Compromís la mobilització més gran d’aquestes característiques a Paterna i l’únic partit que, fins ara, ha elaborat la llista mitjançant la participació ciutadana oberta.

En aquest sentit, 550 persones van emetre el seu vot de forma presencial a la seu de la formació els passats dies 1 i 2 de març, el que dins del procés de primàries de Compromís també posa a Paterna com una de les ciutats que més s’han implicat en la tria democràtica, ja que va doblar la participació, també de les votacions, de les primàries obertes de 2015, cosa que demostra l’interès que les primàries locals en concret han despertat en la ciutadania paternera.

“Han sigut dues jornades molt intenses, encoratjadores, on hem rebut el suport i l’energia de centenars de persones que acudien a votar, satisfets de participar en un procés que ja és històric”, indiquen des de la coalició valencianista.

En paraules del portaveu municipal, Juanma Ramón, “El resultat d’estes primàries ens dona un equip potent, on es consolida la presència de l’actual Grup Municipal als 4 primers llocs, una candidatura plural, que mostra l’aire fresc i la regeneració política que volem per al nostre poble. Som gent que venim del carrer, del treball colze a colze des de la base, amb els moviments socials, veïnals i associatius, i ara el que volem és canalitzar tot este treball fet per totes i tots cap a les institucions”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.