Els veïns i veïnes de Godella aposten per les energies renovables als pressupostos participatius

625

Els pressupostos participatius 2018 de l’Ajuntament de Godella ja coneixen les propostes guanyadores del procés de votació, al qual s’han registrat un total de 527 vots.

L’ús d’energies renovables ha estat la guanyadora amb 88 vots, seguida de ben a prop per la proposta de millora del pati del col·legi El Barranquet, amb 87 recolzaments, i el condicionament del parc situat junt al carrer Sauces de Campolivar, amb 76.

La regidora de Participació Ciutadana, Tatiana Prades, ha agraït a totes i tots la seua implicació i participació al procés de votació d’estos pressupostos, dotats amb una partida de 40.000 euros dels fons municipals. Prades ha informat que “ara, amb els resultats sobre la taula, seran els tècnics els encarregats de fer estudis de viabilitat i determinar quines propostes es poden dur a terme amb estos diners”.

La idea guanyadora vol instaurar la tecnologia LED als fanals que encara no la tenen i apostar pels panells solars per disposar d’aigua calenta als edificis públics com el poliesportiu i els centres educatius.

En segon lloc, la millora del pati de El Barranquet consistiria en plantar arbres de ràpid creixement per obtindre un espai d’ombra natural, instal·lar un sistema de reg subterrani i col·locar aspersors que refresquen l’espai.

Pel que fa a la proposta de condicionament del parc de Campolivar, es tractaria de reparar el mobiliari urbà, la vorera, les jardineres i el pont de fusta, així com repoblar el jardí.

Altres propostes presentades i que també han tingut recolzament, en major o menor mesura, han sigut: repoblació forestal al carrer Acàcies (70 vots), millora dels parcs de Correos, del Molí, junt a El Barranquet i de la torreta de Misildo (63), adquisició de material de percussió per al teatre Capitolio (48), millora de les voreres  i eliminació de les barreres arquitectòniques (32), llocs d’aparcament reservats per a persones amb mobilitat reduïda (24), condicionament de la cuina de Serveis Socials (17), làpida commemorativa per a la fosa comú del cementeri (14), i condicionament del barri Pensament (8).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.