Els jardins de Villa Eugenia de Godella ja esperen el Gothejazz 2016

454

La Regidoria de Cultura de Godella ha presentat el cartell d’artistes que actuaran enguany, del dijous 23 fins al diumenge 26 de juny, als jardins de Villa Eugenia amb motiu del Gothejazz 2016. Per Godella passaran destacats músics de jazz que, segons assegura la regidora de Cultura, Tatiana Prades, “no deixaran indiferents, ni als godellencs, ni als visitants que acudisquen expressament al festival”.

CARTEl gothejazzL’encarregat d’obrir aquesta quarta edició serà el saxofonista godellenc Ramón Cardo, que estarà present amb el seu Ramon Cardo Trío i Eva Romero. El divendres, el sextet Enric Peidró Swingtet presentarà el seu primer treball discogràfic titolat Now you’re talking my language. Ja el cap de setmana, serà el torn d’escoltar la veu femenina de Sylvia Howard, una de les cantants més respectades del jazz vocal actual. I per a acabar, el diumenge, la Big Band del Casino Musical de Godella tornarà, un any més, a l’escenari de Villa Eugenia.

Així mateix, el Departament de Cultura ha presentat la imatge corporativa per a aquest Gothejazz 2016. La dissenyadora, Lucía Meseguer, ha destacat “la importància que té un edifici com Villa Eugenia, amb els seus jardins, en la imatge del festival”. D’aquesta manera, subratlla que “el cartell d’enguany és una confluència entre tots els elements que formen el festival: l’edifici modernista, la natura dels jardins, els instruments i el públic”.

Les entrades ja es poden adquirir físicament, al Centre Cultural Xicranda, o a través de la nova pàgina web de venda d’entrades, gestionada per la Regidoria de Cultura, www.agendagodella.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.