Els forns de Silla es sumen a la campanya ‘En valencià està més bo!’

0
161

En valencià està més bo sillaA les portes de les dates nadalenques, el Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla està distribuint la campanya En valencià està més bo!. El teu pa, al teu forn que s’ha organitzat en col·laboració amb la Diputació de València.

La campanya consisteix en el repartiment, a tots els forns i despatxos de pa de Silla, d’unes bosses de cotó per al pa, un cartell plegat amb el vocabulari del dolç i del salat en valencià i un díptic explicatiu de la campanya que aquests entregaran als seus clients perquè cada vegada que vagen a per les seues comandes pensen que, si ho demanen en valencià, de segur que estarà més bo.

Mitjançant aquestes bosses, s’intenta també contribuir a la reducció de l’ús de bosses de plàstic i, per tant, contribuir a una millora cap al medi ambient, ja que aquestes no contaminen a diferència de les de plàstic.

A més, la campanya que promou l’Ajuntament també va dirigida a fomentar el xicotet comerç de Silla, ja que aquest és una font molt important de progrés i riquesa per al poble. Així, en pocs dies, els clients dels forns de Silla tindran les seues bosses disponibles.

Els veïns i les veïnes de Silla també poden aconseguir aquesta bossa de pa al Servei de Normalització Lingüística, ubicat a la segona planta de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.