El "va de bo, cavallers" tornarà a sentir-se en festes al trinquet de Torrent

631

El trinquet José Maria Veguer acollirà el I Trofeu de Pilota Ciutat de Torrent, primer que s’organitza al trinquet de Torrent “i que té voluntat de tindre continuïtat almenys el próxims 3 anys”, segons explica l’alcalde de Jesús Ro.

Torrent. Torneo de pilota valenciana de fiestas 2016. presentación

El trinquet José Maria Veguer, recuperat a l’any 2013, acollirà la semifinal d’este trofeu el dijous 21 amb l’enfrontament entre Miguel-Dani-Hector II i Marc-Javi-Carlos. Soro III-Jesús i Puchol II-Fèlix es disputaran una altra semifinal el dissabte 23.

La final es jugarà el dijous 28 a les 18.30 hores, a la mateixa hora en què es disputaran totes les partides, tant les semifinals com la final.

A la presentació del trofeu han participat Ros; la regidora d’Esports, Nadia Marín; el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació; el mític pilotari torrentí, Natalio, i dos dels pilotaris que participaran al trofeu: Jesús i Soro III.

Durant la presentació del torneig, Marín ha volgut remarcar el caràcter solidari que tindrà el trofeu atés que “el 50% de la recaptació anirà destinada a ADISTO i a ARTIC” i ha convidat tots els torrentins i torrentines a gaudir del nostre esport ja que “l’afició a este esport està creixent i en este torneig tenim els millors jugadors del moment”.

Per la seua banda, el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, ha valorat la connexió de la pilota amb les festes de moros i cristians i amb els xiquets ja que el dia 25 de juliol al carrer dels Sants Patrons es disputaran a partir de les 19.30 h partides infantils i d’exhibició amb membres de comparses i filades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.