El director general d'Aigües reconeix la necessitat d'encetar la quarta fase de les obres pluvials de Silla

539

El director general de l'Aigua, Manolo Aldeguer, ha visitat Silla per comprovar in situ la marxa de la tercera fase de les obres de pluvials que es desenvolupen al municipi i, durant la visita, va reconéixer la necessitat d'abordar la quarta i definitiva fase valorada en 6 milions d'euros i que suposaria la realització d'un canal des de la plaça Sanchís Guarner fins a l'Albufera.

pluviales sillaAldeguer va comprovar de primera mà, juntament amb l'alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, i els regidors Josep Melero i Valentín Mateos, la inversió de prop d'un milió d'euros per acabar la tercera fase de les obres de pluvials finançada per la Conselleria.

Aquest projecte millorarà l'evacuació d'aigües de l'entorn de la plaça d'Espanya, avinguda d'Alacant i plaça de l'Hort del Satisfet. En aquest sentit, i després de conèixer en profunditat la problemàtica d'inundacions del municipi, Aldeguer va mostrar interès en què es realitzaren les obres de la quarta fase de pluvials valorades en sis milions d'euros.

El director general es va comprometre que el valor de l'obra entre en els pressupostos del 2017, de manera que pogués licitar-se i abordar-la a la fi del pròxim any. Tot i així, també va advertir de la delicada situació financera de la Generalitat en matèria pressupostària la qual podria ser un problema per la realització d'aquestes obres.

Durant el transcurs de la visita també es va interessar per les obres projectades per la Cofederació Hidrogràfica del Xúquer, valorades en 23 milions d'euros i que suposarien el desviament als barrancs de Beniparrell i Tafarra de les aigües provinents de Picassent i Alcàsser i que van a parar a la rambla de la Independència de la localitat de Silla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.