El regidor de Compromís Sergi Ruiz presenta la seua candidatura per encapçalar la llista a Foios

1
335

sergi ruiz compromís foios“Vull encapçalar el projecte polític de Compromís que s’assenta en el treball col·lectiu i la dedicació de tot un grup de persones bolcades a fer de Foios un poble pròsper i solidari””, així es manifesta el regidor a l’Ajuntament Sergi Ruiz.

Segons Ruiz, “el Partit Popular no té projecte que oferir i ha acabat la legislatura dividit, incapaç de fer front als reptes que planteja una ciutadania desencantada. Estic convençut que hi haurà canvi a Foios i a la Generalitat. La pròxima legislatura serà complexa, el govern que eixirà de les urnes haurà de comptar amb un projecte clar i il·lusionant capaç de transformar el que ara són incerteses en oportunitats per a tots i totes, i haurà d’estar decidit a fer front als atacs contra l’autonomia municipal i les restriccions pressupostàries que volen buidar de contingut els serveis que presten els ajuntaments en tant que administració més pròxima al ciutadà”.

“Durant els últims anys hem sigut l’oposició al PP, i hem exercit este paper de manera raonable, honesta i constructiva, obrint-nos sempre a la col·laboració amb d’altres forces polítiques. Esta és la nostra principal virtut, la capacitat de llançar idees, compartir propostes i posar-nos d’acord per arribar a compromisos en benefici de la ciutadania”, ha declarat el regidor de Compromís.

Per a Ruiz, la seua tasca a l’Ajuntament ha demostrat que són “gent de confiança amb les idees clares” i que mai han anteposat els interessos de partit als del municipi. “Compromís mai no ha estat un partit clàssic, les eleccions primàries a les llistes dels municipis i a la Generalitat n’és una prova; i això ens situa en una posició immillorable per acceptar el repte que ens llança la ciutadania que exigix participació i que se la tinga en compte en les decisions que prenga l’Ajuntament”, ha declarat.

“Per totes estes raons i la il·lusió en Compromís, he decidit presentar la meua candidatura a cap de llista en les eleccions primàries, i perquè crec en un projecte de regeneració democràtica, que retorne la credibilitat a la política i que situe el ciutadà en el centre de les decisions”, conclou Sergi Ruiz.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.