El polígon industrial de Catarroja comptarà en 8 càmeres de videovigilància per a millorar la seua seguretat

780

El polígon industrial de Catarroja comptarà en 8 càmeres de vídeo vigilància que serviran per a donar més seguretat a les empreses i als treballadors de l'àrea empresarial. La seua instal·lació ha sigut possible gràcies al finançament de l'IVACE demanat per l'ajuntament de Catarroja per a escometre una de les inversions reclamades per l'associació empresarial local AECA.

polígono industrial CatarrojaLa inversió, que ascendeix als 61.000 euros ja comença a ser visible en el recinte i controlarà els principals accessos al polígon i a la localitat. D'una banda, aquests elements de seguretat tindran com a objectiu principal controlar el trànsit de vehicles pels accessos a la localitat des de la Pista de Silla, així com mesura dissuasiva per a comportaments incívics al volant.

Gravacions en cas de robatoris

D'altra banda, les empreses podran fer ús de les gravacions en el cas d'atemptats contra les seues instal·lacions o robatoris, sent les imatges vàlides davant qualsevol denúncia. Una ferramenta que serà controlada per la policia local.

Alejandro García Alapont, regidor responsable del polígon industrial, ha explicat que “el nostre objectiu, amb la instal·lació d'aquests elements és poder oferir una sèrie de garanties en la zona industrial local i reforçar els treballs dels cossos i forces de seguretat municipals en la zona. Aquesta inversió és fruit del treball de col·laboració amb l'empresariat local, atenent les seues demandes, que continuarem fent, en la mesura que siga possible, durant tota la legislatura”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.