El Consell autoritza l’acord entre el Servef i Puçol per a oferir pràctiques a jóvens titulats

0
144

pleno consell 26 septiembreEl Ple del Consell ha autoritzat l’acord de col·laboració entre el Servef i l’Ajuntament de Puçol per a la realització de pràctiques no laborals a realitzar en este Ajuntament. L’objectiu és proporcionar experiència laboral a jóvens d’entre 18 i 25 anys a fi de millorar la seua ocupabilitat i la seua posterior inserció en el mercat de treball.

Les persones beneficiàries hauran de ser desempleades inscrites en el corresponent Centre Servef, amb edats compreses entre 18 i 25 anys inclusivament, i que tinguen titulació oficial universitària, titulació de formació professional, de grau mitjà o superior, o titulació del mateix nivell que el d’esta última, corresponent a les ensenyances de formació professional, artístiques o esportives, o bé un certificat de professionalitat.

Així mateix, no hauran d’haver tingut una relació laboral o un altre tipus d’experiència professional superior a tres mesos en la mateixa activitat. Estes pràctiques es desenrotllaran sota la direcció i supervisió d’un tutor designat per l’entitat i tindran una duració entre tres i nou mesos.

Les persones jóvens participants rebran de l’ajuntament una beca de suport la quantia de la qual serà, com a mínim, del 80% de l’IPREM (Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples) mensual vigent en cada moment i els seran aplicables els mecanismes d’inclusió en la Seguretat Social.

L’Ajuntament podrà establir compromisos de contractació a la finalització de les pràctiques corresponents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.