Deu anys de proximitat

856

La celebració d’un aniversari –sense comptar casos excepcionals o tragèdies- sempre és un motiu d’alegria. És celebrar el pas del temps i que en eixe pas, eixa persona, col·lectiu, empresa o mitjà de comunicació, com és el vostre cas, continua fent la seua tasca.

Per la meua trajectòria política, conec molt bé que és el municipalisme, que són els pobles, que són les comarques i la seua gran importància dins del conjunt global de la societat valenciana. A tots ens agrada saber què passa al món on vivim i per això, diàriament, consultem periòdics, escoltem les ràdios o posem els telediaris a l’hora de dinar i sopar. Però si alguna cosa ens interessa amb profunditat és l’actualitat local, saber què ha passat en la comarca on vivim, o en el poble i, si pot ser, en el nostre carrer.

Eixe periodisme de proximitat és l’aposta que fa deu anys féreu en Horta Notícies. Una aposta valenta i arriscada, perquè també decidíreu informar per la xarxa, per internet, trencant amb els convencionalismes i amb els suports tradicionals. Innovàreu, resistíreu i ara esteu ací, com un mitjà de referència per a les Hortes.

El camí que heu fet, ben segur que no ha estat gens fàcil. Un mitjà privat i independent necessita facturar i per a facturar necessita publicitat. En estos deu anys, les paraules crisi i retallada han estat les protagonistes tant en l’àmbit privat com el públic i això, sens dubte, haurà estat un problema per a vosaltres. Diu la dita llatina que la sort és per a qui la busca i vosaltres, lluny d’acovardir-vos, lluny d’aturar-vos, lluny de renunciar, decidíreu ser valents i, amb eixa valentia i decisió, hui podeu celebrar 10 anys d’Horta Notícies.

Per tot això, vull traslladar-vos la meua enhorabona i vull desitjar-vos que arribeu a molts més aniversaris des de la independència, des de la pluralitat, des de la proximitat i des de la professionalitat que vos caracteritza.

Llarga vida a Horta Notícies!

Enric Morera |President de les Corts Valencianes | @enricmorera

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.