Compromís per Torrent convida als veïns a preparar el rossetjat per Sant Blai per a mantindre la tradició

18 lecturas

Encara que enguany Torrent no celebrarà la festa de Sant Blai per la pandèmia, Compromís per Torrent ha volgut 'sumar-se' a la festa que se celebra el 3 de febrer, amb un vídeo reivindicant un dels plats típics d'aquest dia festiu a Torrent i animant als veïns de Torrent a a cuinar per a celebrar Sant Blai.

La regidora Carme Silla i Raúl Herrera, cuiner professional, han volgut mantindré la tradició preparant el rossejat i gaudint dels gaiatos o santblaiets típics de la festivitat de Sant Blai.

Silla i Herrera recorden que el Rossejat és un plat torrentí que es cuina per a celebrar la festa de Sant Blai. L'arròs es prepara al forn i porta algunes elaboracions úniques com és la pilota dolça, amb ametla i sucre (entre altres ingredients), i és un dels elements que fa únic aquest plat.

Silla ha destacat que "és molt important continuar amb les tradicions per tal de mantindre viva la identitat de la nostra ciutat. La voluntat de Compromís és seguir amb aquest tipus de campanyes, preparant més plats típics o donant a conéixer el nostre poble des d'un punt de vista crític i aportant solucions".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí