Cuidem Benimaclet mostra la seua disconformitat en el 'nou' PAI per mantindre l'edificabilitat

0
3 lecturas

Després de conéixer la decisió de l'Ajuntament de València de no admetre el PAI de Benimaclet, Cuidem Benimaclet ha explicat la seua disconformitat amb la mesura perquè “no hi hauran canvis substancials si el PAI de Metrovacesa manté l'edificabilitat en aquesta zona. La revisió del PAI no pot maquillar superficialment el plantejament".

Cuidem Benimaclet ha afirmat que la proposta del PSPV preveu la urbanització total del sector, amb una redistribució d’usos, altures, zones verdes i qüestions menors "que, en cap cas, aborden la problemàtica d’arrel: la destrucció d’una de les terres més fèrtils del món".

L'únic punt a favor que Cuidem Benimaclet observa en el nou PAI és la creació de més dotacions públiques, “però al final això depén de l’Ajuntament de València, no les crearà Metrovacesa”.

La petició de l'associació veïnal xoca amb la proposta que ha presentat Gómez, ja que, encara que disminueix les altures, continua mantenint-se l’edificació d’habitatges.

La vicealcaldesa ha explicat que “les majors altures es concentraran en els extrems amb les avingudes Alfauir i Catalunya, fent que la resta de l’edificació haja d’adequar les seues altures a les de l’entorn, reduint-se les mateixes a mesura que s’acosten a l’horta per a aconseguir una transició amable”.

Cuidem Benimaclet considera que així es mantindran tant els drets d’edificabilitat dels propietaris i promotors, com els paràmetres urbanístics, la qual cosa evitarà que l’Ajuntament haja de pagar una indemnització a Metrovacesa per l’incompliment del pla.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí