Compromís y Ciudadanos denuncien l'aparició de noves factures de falles de l'any 2014

1 lecturas

Compromís per Torrent demanarà la convocatòria urgent de la Comissió Especial de Revisió de Contractacions “perquè o bé l'exalcaldessa Amparo Folgado o l'anterior responsable d'economia del Partido Popular, Jorge Planells”, expliquen l'aparició de noves factures de festes per valor de 9.491 euros corresponents a  l'any 2014.

Torrent. Fallas 2014

Segons explica Compromís, es tracta d'un Reconeixement Extrajudicial de Crèdits de 5 factures sense pagar corresponents a instal·lacions i subministraments de material elèctric de les festes de falles del 2014.

Aquest reconeixement de rrèdits es va portar a la reunió de la Junta Local Fallera del passat dimecres, a la qual va excusar la seua absència la representant del Partido Popular María del Carmen Benavent, i on els membres de la junta que representen al món faller van explicar que no tenien coneixement d'aquestes despeses fins que han aparegut, "de fet no estaven ni pressupostades", segons Compromís.

Segons explica la formació nacionalista, aquestes despeses de festes se sumen al reconeixement de les factures sense pagar a la Banda de la Unió Musical de Torrent, corresponent a les processons de Sant Isidre de les Festes Patronals dels anys 2012, 2013 i 2014, per un valor global de 6.600€, aprovades al passat Ple Ordinari de setembre, on l’exalcaldessa del PP va apuntar directament a la Unió Musical com a responsable de no haver presentat les factures en l'any fiscal en el que s'havien produït les despeses.

Compromís també sol·licitarà la presència, en l'esmentada Comissió de Contractacions, del President de la Unió Musical, Juan Benavent, perquè aclarisca si va ser l'entitat a la que representa o el Govern del PP el responsable de retindre aquestes factures durant 4, 3 i 2 anys respectivament.

Ciudadanos lamenta la aparición "nuevamente y por arte de magia facturas de 2014"

En la misma línea se ha manifestado Ciudadanos que ha lamentado que "nuevamente, y por arte de magia", aparecen facturas de ejercicios anteriores, concretamente del año 2014 a la OAM Junta Local Fallera.

Para Ciudadanos, "llama la atención la similitud de procedimiento con las ya famosas facturas de otra empresa, y el músculo financiero de la mercantil, la cual es capaz de prestar sus servicios y facturar 2 años más tarde".

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí