Compromís per Paterna critica l’actitud d’ Agustí per no reduir la contaminació lumínica al municipi i al Parc Natural del Túria

0
93

Compromís per Paterna ha criticat que l’empresa encarregada de l’enllumenat públic del municipi no reduirà la contaminació, tot i que si reduirà la despesa. Compromís ha assenyalat que l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, “fuig de les seues responsabilitats com a primera autoritat del poble, sense prendre mesures que ens eviten tindre el trist mèrit de fer que el cel del Parc del Túria siga totalment groc”.


La portaveu municipal de Compromís, Loles Ripoll, ha manifestat que “a Paterna continua havent, sobretot en la Canyada, milers de faroles de bola que són les que més contaminen, sense que es canvien i sense que el consistori actue i reduïsca d’alguna manera el perjuí al medi ambient”.

La regidora també ha ressaltat que “Paterna continua tenint una despesa brutal en subministrament elèctric, on hi ha un augment del 127% de la despesa. Això és malbaratar els diners públics quan no s’ha produït cap increment de la població que faça necessari pujar dels 1.351.000 euros en 2011 als 3.072.650, 83 previstos per a 2012 en dita partida”.

“Compromís ja va proposar en una moció instaurar bones pràctiques mediambientals en el consistori”, recorda Ripoll, ja que consideren que aquest “aspecte tractat en profunditat ajudaria a estalviar en moltes despeses”. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.