Compromís per Meliana decideix fer primàries per a triar el candidat a l’Alcaldia

327
secretario local compromís meliana Pere Cano
El secretari local de Compromís per Meliana, Pere Cano.

El col·lectiu de Compromís per Meliana, amb un referèndum intern dels que possibilita la ferramenta electrònica Espai Compromís, ha decidit, amb el 87% dels vots favorables de les persones participants, fer el procés de primàries per a la tria del seu candidat o candidata a lAalcaldia de les pròximes eleccions municipals de maig del 2015.

Tot i que el Reglament de Primàries de Compromís no obliga els municipis de menys de 20.000 habitants a fer este tipus de processos, Meliana, que té 10.600 habitants, ha decidit sumar-s’hi.

Segons diu el secretari local de Compromís per Meliana, Pere Cano, “ja fa temps que nosaltres estem apostant decididament per la participació ciutadana. De fet, fa mesos que tenim en marxa la campanya Més Compromís, Més Meliana en què cada mes tractem un àmbit d’actuació i la gent hi pot fer propostes i aportacions. Ara fem un pas més en la democràcia oberta per a la tria de la persona que encapçalarà la nostra llista i que serà candidata a l’Alcaldia de Meliana”.

En este procés de participació permanent, Compromís per Meliana farà una Assemblea Oberta a la Ciutadania el dimecres 11 de desembre a l’Ajuntament. A més, ha incorporat a la seua web www.meliana.compromis.ws diferents ferramentes i enllaços de participació, com ara Participa o Més Compromís, Més Meliana, #PrimàriesCompromís o Millorem Meliana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.