Compromís per Paterna denuncia que hi ha contenidors sense utilitzar des de fa 6 mesos en un solar municipal

669

Compromís per Paterna ha recordat a l’equip de govern municipal "per si s'han oblidat, que tenen molts contenidors parats en un solar municipal al polígon font del gerro”. Compromís ha recordat que estos contenidors “fa més de 6 mesos que porten parats a aquest solar, sense donar servei a la ciutadania”.

Les critiques de Compromís estàn motivades per les queixes dels veïns de Paterna del servei de recollida de fems ja que  "per un costat es queixen de la poca freqüència en què es buiden els contenidors i per altre de l'estat dels mateixos contenidors o de la falta de contenidors en moltes zones del poble".

Davant aquestes queixes, des de Compromís per Paterna vol recordar al govern municipal, els contenidors parats en un solar municipal ja que “amb estos contenidors i un bon control de l'empresa que porta l'encomana de fems, es podria solucionar el problema que tenen els i les paterneres”, segons ha manifestat el regidor Carles Martí.

Martí ha explicat que “segurament no recorden que els tenen allí emmagatzemats. Perquè ja seria més greu que sabent-ho no els posaren al servei dels veïns i veïnes millorant un servei que clarament manifesten els veïns que és insuficient”.

Segons indica Carles Martí, “el govern municipal, té que treballar més seriosament el servei de recollida de fems a Paterna, sabem que el contracte és el que és, però cal negociar i controlar millor a l'empresa perquè no siguen els nostres veïns i veïnes els que pateixen dia a dia amb uns carrers plens de fem”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.