Compromís demana la gratuïtat per als aturats de les taxes de l’examen per professor de l’Escola d’Adults

536

Picassent. Compromís per Picassent. Artur HernàndezEl portaveu de Compromís per Picassent, Artur Hernàndez, ha instat en la darrera comissió d’Hisenda a modificar les taxes d’inscripció per la realització d’uns exàmens per a accedir a una plaça de professor, en qualitat de substitució, a l’Escola d’Adults. Hernández ha criticar que les proves per accedir a aquesta plaça han estat taxades per part de l’equip de govern en 90 euros.

Per això, Compromís va presentar en la darrera comissió d’Hisenda una proposta per a modificar el preu d’este tipus de taxes en la resta de proves similars que organitze l’Ajuntament de Picassent.


Compromís per Picassent proposa en una rebaixa substancial de les taxes alhora que situar-les en zero euros per aquelles persones que es troben aturades. Des de Compromís per Picassent s’entén que aquestes taxes són desproporcionades respecte a altres concursos similars en altres municipis, o inclús en l’àmbit autonòmic.

Compromís per Picassent li va recordar al regidor d’Hisenda,  Francisco Quiles, que segons la llei 7/2007 del 12 d’Abril que tracta la normativa bàsica de l’ocupació pública, la selecció de personal de les entitats públiques deu regir-se per una sèrie de principis entre els quals es troba la prohibició de discriminació per raó de riquesa. “hui en dia, moltes famílies i ciutadans no es poden permetre el luxe de pagar 90 euros per un examen, i d’esta manera se’ls priva el seu dret a accedir a l’ocupació pública en igualtat de condicions”, segons Artur Hernàndez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.