La cebera més antiga de Massalfassar cau per efecte de les últimes pluges

0
25 lecturas

La cebera més antiga de Massalfassar, la del camí de l'estació, ha caigut hui, segons ha informat Compromís per Massalfassar. L'acció de la pluja dels últims dies podria ser la causa final de l'enderroc de la cebera.

cebera MassalfassarLa cebera és una construcció típica de l'agricultura de l'Horta de les darreres dècades del segle XIX i primeres dècades del segle XX. Es tracta d'un magatzem molt bàsic construït a l'aire lliure als camps de la comarca de l'Horta per a protegir la collita de cebes quan la producció era excessiva, mentre el llaurador cercava un comprador que li ajustara el preu, i així evitar que el producte es fera malbé.

Després de conèixer la notícia, Compromís i PP per Massalfassar han lamentat la caiguda de la cebera, "un símbol que ens recordava d'on venim, qui hem sigut i cap a on volem anar".

Compromís per Massalfassar ha assumit la seua la responsabilitat "per haver estat al capdavant de l'ajuntament durant 5 anys i no haver abordat urgentment aquest tema".

El PP ha explicat que havia negociat en els propietaris de la cebera quan va fer la restauració del Parc del Llavador "però no vàrem aplegar a un acord".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí