Catarroja organitza l’Escola de Pascua del 19 al 22 d’abril

27

Catarroja oferirà l’Escola de Pasqua per als xiquets i xiquetes des de segon cicle  d’infantil fins a sisé de  primària. La matrícula es podrà fer telemàticament fins al 7 d’abril a la seu electrònica de l’Ajuntament o es pot sol·licitar cita prèvia a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de Catarroja i fer el tràmit de forma presencial. Les places, que són limitades, s'assignaran per rigorós ordre d'entrada.

Escola Pasqua Catarroja 2021L’escola que enguany tindrà el lema ‘Educació ambiental, els arbres per a la vida’ es realitzarà del 19 al 22 d’abril, amb un horari de 9 a 14 hores al centre Joan XXIII de Catarroja. Aquesta escola naix amb un doble objectiu, per una banda oferir una oferta d’oci, cultural i social a la xicalla, on puguen desenvolupar les seues habilitats socials, cognitives i psicomotrius de cada participant i, per altra, ajudar a les famílies a poder conciliar la vida laboral i la familiar davant el tancament per vacances dels centres docents.

Aquest programa d’Escoles Vacacionals municipals és un espai segur on els més menuts podran gaudir d’un ambient lúdic amb un preu únic que continua sent de 18,20 euros. Per a més informació i consultes es pot contactar via telemàtica al correu [email protected] o al 961 27 44 41.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.