Cap les 11 parades vacants del mercat municipal de Picassent troba adjudicatari

645
Compromís per Picassent cataloga d'incompetent i molt crítica la gestió del Mercat Municipal després del procediment d'adjudicació de les parades vacants del Mercat Municipal.
Mercat PicassentCompromís explica que el procediment es va obrir a principis de la tardor de 2018 i va finalitzar el passat 17 de desembre. De les 11 parades disponibles en el procediment, tan sols es van rebre 2 propostes de paradistes. Finalment, estes propostes no han tirat endavant. Una ha renunciat i altra ha estat denegada.
Nere Tarazona, regidora de Compromís per Picassent, recorda que la intervenció municipal de l'Ajuntament ha assenyalat que "a partir de 6 parades buides el desenvolupament de l'activitat del Mercat és insostenible".
Segons Tarazona, "una parada al mercat municipal ha de ser una oportunitat d'emprenedoria personal i dinamització del poble. Ara resulta que les dos persones que s'havien presentat, no poden tirar endavant el que evidència que les condicions no són les pròpies per a impulsar un negoci. Definitivament, aquest govern no sap gestionar la situació".
La regidora de Compromís per Picassent criticà al PSPV local per "no tindre cap solució eficaç ni imaginativa per a redreçar el mercat. Estan demostrant que no saben gestionar un servei públic tan important com aquest. L'estan deixant morir perquè són incompetents. No s'ho trauen de les mans i això és molt preocupant. Diuen que continuaran treballant, però no tenen cap proposta digna, ni preparada per a donar solucions".

Compromís per Picassent anuncia que presentara un pla d'impuls de millora del mercat municipal que s'englobe de forma eficaç en la dinamització de l'economia local i l'indústria de la nostra ciutat. No es pot continuar governant des de la incompetència".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.