Caixa Popular col·labora amb 30.000 euros per promocionar el centenari del Castell d’Alaquàs

663

Caixa Popular i l’Ajuntament d’Alaquàs han signat un nou conveni de col·laboració amb el qual l’entitat financera es compromet a recolzar amb un import de 30.000 euros les activitats culturals, actuals i futures, que es desenvolupen amb motiu de la celebració del Centenari de la Declaració del Castell com a Monument Històric Artístic Nacional.

Durant la signatura de l’acord van estar presents l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí López, Francisco Montesa Chust, Director de zona i Pep Conca, Director de la sucursal Caixa Popular a Alaquàs.

Amb la signatura d’aquest acord que es perllongarà fins 2019, l’entitat bancària valenciana materialitza el seu compromís amb la dinamització de les activitats socials culturals que es duen a terme al municipi.

Des del 21 d’abril de 2018 fins el 28 de febrer de 2019, Alaquàs està celebrant el Centenari de la protecció del Castell d’Alaquàs com a monument històric artístic que va permetre la seua conservació fins els nostres dies i que hui dia siga un referent educatiu, cultural i un model de conservació del patrimoni.

Per a commemorar aquesta fita, l’Ajuntament d’Alaquàs amb la col·laboració de nombrosos col·lectius locals i institucions públiques ha programat, com a escenari central el Castell d’Alaquàs, una gran quantitat d’actes culturals i socials: visites guiades teatralitzades i teatre infantil l’últim diumenge de mes, exposicions, obres de teatre, presentació de llibres, concerts de música, reunions institucionals de les principals institucions valencianes i programes educatius en col·laboració amb la Universitat de Valencia i la Universitat Politècnica de València.

Caixa Popular és una empresa cooperativa valenciana de servicis, financers i d’altres pròxims, amb vocació social i molt lligada a Alaquàs, on va nàixer en 1978. No és la primera vegada que l’entitat bancaria du a terme iniciatives similars, al febrer passat Caixa Popular va contribuir amb les ajudes als Projectes Interassociatius de la comarca. Una aposta per a afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social, amb projectes de desenvolupament cultural, social i educatiu.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.