La regidora de Burjassot Lluna Àrias, citada a un acte de conciliació amb l’intendent de València Leopoldo Bonías

1064

Compromís per Burjassot ha informat hui de que la portaveu del grup a l’Ajuntament, Lluna Àrias, compareixerà en un acte de conciliació demandat per l’intendent de la Policia Local de València, Leopoldo Bonías, previ a la interposició d’una querella per calúmnies i injuries per via penal.

El jutjat ha citat a la regidora per un acte de conciliació, prescriptiu en casos per via penal, aquest divendres. “Vull comparèixer voluntàriament, encara que no tinc cap obligació d’assistir, perquè tinc la consciència molt tranquil·la, i les manifestacions que vaig poder fer varen formar part del procés normal democràtic. He defensat els interessos de les meues conciutadanes i conciutadans com millor se fer i així continuaré fent-ho”, ha declarat.

Àrias, i tot el grup de Compromís, es van posicionar el passat mes de novembre en contra de la possible incorporació per comissió de serveis de Leopoldo Bonías com a cap de la Policia Local de Burjassot. Ara, Bonías ha demandat a la portaveu per unes declaracions que considera atempten contra el seu honor.

“Des de Compromís, considerem que en cap moment s’ha faltat l’honor del Sr. Bonías i que totes les declaracions estan justificades en el legítim exercici de la política municipal”, han declarat en un comunicat amb el que la formació política ha volgut recolzar públicament la seua portaveu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.