Alcoi potència el cicloturisme

30

La regidoria de Turisme de l’ajuntament d’Alcoi està duent a terme diverses actuacions per a fomentar el cicloturisme, ja que s’ha constatat el creixement de la demanda d’aquesta mena de turisme a la nostra ciutat. Impulsant accions específiques per a la promoció a través de la realització de diferents press trips i campanyes promocionals directes.

En primer lloc cal assenyalar que s’ha editat un nou fullet de rutes verdes en castellà, valencià, anglés, francés i alemany i un nou fullet de cicloturisme en els mateixos idiomes. En aquest últim s’han inclòs els allotjaments i establiments Bikefriendly així com resta de serveis complementaris relacionats amb el cicloturisme, servei de pàrquing intel·ligent, bikepark, etc.

https://alcoyturismo.com/alcoy/uploaded/naturaleza/rutasenbici_alcoy_costablanca_comunidadvalenciana.pdf

Cal recordar que en l’àmbit promocional enguany s’ha participat en la fira Fiets et Wandelbeurs a Utrech i en la fira de Cicloturisme a Gant, amb la finalitat de realçar aquest producte.

Igualment, entre les campanyes promocionals directes cal destacar la realitzada enguany amb l’empresa Inprofit focalitzada als Països Baixos i que ha aconseguit incrementar notablement les visites a l’apartat de la web aconseguint passar de 112 a 2.586 visites. D’altra banda els anuncis van ser visualitzats 500.000 vegades, aconseguint 4.000 clics. Indicar que Inprofit és una empresa alcoiana especialitzada en posicionament en línia.

Pel que respecta a la web, s’ha creat un apartat específic que remarca el cicloturisme amb tota la informació relativa a aquesta matèria en destinació.

https://www.alcoyturismo.com/pag/4206/cicloturismo.html

“L’existència de diferents rutes BTT, la via de ciclistes i vianants, les zones d’estacionament de bicicletes, les empreses de serveis de lloguer de bicicletes i rutes, així com els allotjaments adaptats, fan d’Alcoi la destinació perfecta per a gaudir d’aquesta mena d’activitats. Per aquest motiu i per la demanda creixent que estem tenint hem dut a terme aquestes iniciatives per a la promoció d’aquest producte que resulta tan interessant a l’hora de trencar amb l’estacionalitat de la demanda i proveir a la destinació de turistes durant tot l’any” ha indicat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.